• 1963

  Femmy Schuurman opent haar deuren

  In augustus 1963 gingen de deuren open van Parfumerie & Schoonheidssalon Femmy Schuurman in Meppel.

  Op 22 augustus 1963 start Femmy Schuurman haar parfumerie met schoonheidssalon in Meppel. Voor die tijd een vooruitstrevend concept. In de loop der jaren ontstaat een begrip in Zuidwest Drenthe. Vanuit Meppel bedienen wij een ruime regio. Maar ook klanten buiten ons ‘verzorgingsgebied’ komen naar de Hoofdstraat in Meppel voor onze kennis, advies en beleving.

 • 2000

  Familiebedrijf

  Wij zijn een (h)echt familiebedrijf dat door Femmy, de moeder van Arnold, in 1963 is geopend. Zijn vader is kort daarna ook in de parfumerie begonnen.

  In 2000 hebben Cobie en Arnold het bedrijf overgenomen van Arnolds ouders.
  In 2023 bestonden zij dus 60 jaar.

  2000

 • 2023

  60-jarig bestaan

  In 2023 vierden we trots het 60-jarige bestaan van Femmy Schuurman, een mijlpaal in onze geschiedenis vol toewijding aan schoonheid en klantenservice. Sinds onze bescheiden start in 1963 zijn we uitgegroeid tot een begrip in Zuidwest Drenthe, waar klanten vertrouwen op onze expertise, advies en persoonlijke benadering. Bedankt voor 60 jaar vertrouwen en loyaliteit!

 • 2024

  Pour Vous for You

  Medio 2023 stapte Schuurman naar Hogeschool Windesheim, Zwolle, om de hulp in te roepen van studenten. Een viertal hogeschoolstudenten heeft Schuurman geholpen aan een nieuw concept: Pour Vous for You. In dit concept staan Schuurman’s kernwaarnden – persoonlijkheid én betrokkenheid – centraal. Op deze manier staat Schuurman nóg dichter bij haar klanten, waar zij altijd naar streeft.

  In februari 2024 hebben zij Femmy Schuurman’s nieuwe website gelanceerd. Geoptimaliseerd naar een unieke en gebruiksvriendelijke klantbeleving.

  2024

Ina Weijs
Ina Weijs
Wordt altijd goed geadviseerd en geholpen
klazien konterman
klazien konterman
Klantvriendelijkheid op en top. Je wordt altijd even goed geholpen. En altijd in voor een praatje
Nanette Geertsma
Nanette Geertsma
Fijne parfumerie! Zeer goede service.
Simon Samplonius
Simon Samplonius
Vriendelijk, professioneel te woord gestaan en goed geïnformeerd.
George Westenbrink
George Westenbrink
Great selection, very helpful and friendly staff that advice me very well. I can advice this shop to everyone.