WIE ZIJN WIJ?

bovenstaande foto is gemaakt omstreeks 1970.

Op 22 augustus 1963 start Femmy Schuurman haar parfumerie met schoonheidssalon in Meppel, voor die tijd een vooruitstrevend concept. In de loop der jaren ontstaat een begrip in zuid west Drenthe. Vanuit Meppel bedienen we een ruime regio. Maar ook klanten ver buiten ons “verzorgingsgebied” komen naar de Hoofdstraat 3-5 in Meppel. Kennis, advies en beleving maken dat onze klanten ware ambassadeurs voor ons zijn. De topmerken¬†uit de cosmetica wereld vinden er hun onderdak, en door de trainingen van deze merken is de kennis er altijd op peil. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde schoonheidsspecialistes die van hun vak houden.

In 2016 hebben wij de collectie van Rituals aan ons assortiment toegevoegd. In 2020 hebben wij Pink Gellac aan ons assortiment toegevoegd.

Wij zijn een relevant en toekomst gericht bedrijf. Naast de vanzelfsprekende kortingen voegen wij daadwerkelijk iets toe:

Kennis, advies en beleving maken dat uw aankoop gewoon goed is.

Onder andere in ons assortiment: Chanel, Dior, Lancome, Shiseido, Clarins, Pixi, Filorga, Estee Lauder, Clinique, Make-up Studio, O.P.I., Pink Gellac, Boss, Issey Miyake, Jean Paul Gaultier, Paco Rabanne, Rituals, Lancaster, Marc Jacobs, Miu Miu, Payot, Biotherm, PIXI, Guerlain, Yves Saint Laurent, Viktor en Rolf, Armani, Gucci, Dolce en Gabanna, Givenchy, Chloé, Versace, Zadi en Voltaire, Elie Saab, Prada, Mugler etc. etc.