MANICURE

Handverzorging Meppel

 

Uw handen en uw gezicht is wat men het eerste ziet. En een goede huidverzorging en hand- en nagelverzorging is wat wij u aanbieden in onze schoonheidssalon in Drenthe. Met de mooiste merken uit de cosmetica wereld. Een schoonheidssalon met drie behandel cabines. Maakt dat wij een compleet pakket bieden.

Nagels lakken 

In onze schoonheidssalon in Meppel doen wij natuurlijk ook manicure behandelingen. Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels. Bij de nagels wordt de nagelriem deskundig naar achter geschoven en de nagel in een mooie vorm gevijld. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriem olie. Naar keuze kunnen we de nagels lakken op een klassieke manier of met O.P.I.-gel lak of Pink Gellac.

Het voordeel van de combinatie van parfumerie met een schoonheidssalon met o.a. de iconische merken: Chanel, Dior, Lancome, Clinique, Estee Lauder en Shiseido maakt dat de keuze uit kleuren bijna oneindig is. Ook de meest actuele kleuren vanuit de “looks” van onze top merken in cosmetica geeft dat u ook uit de meest actuele kleuren kunt kiezen. Wij voeren ook het trendy merk Make-up-studio Amsterdam voor meer extreme kleuren.

De combinatie van de woorden – Nagels lakken Meppel –  en met de mooie producten van onze topmerken, maakt onze schoonheidssalon tot de ideale keuze door de unieke combinatie.

Gel lakken

O.P.I… Omdat uw handen en nagels het allerbeste verdienen! O.P.I. nagellak staat bekend om hun geweldige glans, fashionable kleuren en iconische namen. O.P.I nagellak en gellak bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten. Geen wonder dat het merk geliefd is onder sterren, zoals Gwen Stefani en de Kardashians. OPI onderscheidt zich vooral door de uitgebreide kleurencollectie en de hoge kwaliteit van de producten. De nagellak bevat geen DBP, tolueen of formaldehyde. Elk nagellak flesje bevat het revolutionaire ProWide™ penseel voor egaal en streeploos lakken.Wij voeren in de winkel de Infinite Shine collectie voor nog meer glans en duurzaamheid. De zelfde duurzaamheid en glans geeft ook de gel lak in de schoonheidssalon.   

Tevens hebben wij onlangs Pink Gellac toegevoegd aan ons winkel en salon assortiment. Binnenkort meer over onze salon behandelingen met Pink.

De combinatie van de woorden  – nagels gel lakken Meppel –  en met de mooie producten van de topmerken uit ons assortiment, maakt onze schoonheidssalon tot de ideale keuze door de unieke combinatie.

Manicure Pedicure

Naast manicure (handen) kunnen wij ook tijdens de pedicure (voeten) de nagels lakken met alle kleuren en ook met de O.P.I. gel lak of Pink Gellac.

Wij bieden alle nagellak kleuren uit de winkel aan in onze schoonheidssalon. Ook alle verzorgingsproducten uit de winkel gebruiken wij in de salon. Deze unieke combinatie in Drenthe maakt dat wij al jaren een vaste groep klanten hebben. Men komt graag in onze schoonheidssalon.

Wij kunnen de manicuren behandeling aanbieden als enkele behandeling maar ook inpassen in ons assortiment behandelingen. Een volledige gezicht behandeling met manicure is dan ook mogelijk.