EPILEREN

 

Wenkbrauwen epileren

Uw wenkbrauwen geven uitdrukking aan uw gezicht. Daarom maken mooi geëpileerde wenkbrauwen dat uw gezichtsuitdrukking mooier en completer is. En uw gezicht is uw visite kaartje. Het epileren van uw wenkbrauwen is het verwijderen van het haartje met inbegrip van de haarwortel. De bedoeling is dat na het deskundig epileren een haar langdurig wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt.

Wij verwijderen het haar met een pincet, met was of hars. En bij het epileren houden wij rekening met de wensen van de klant en de vorm van het gezicht. In onze schoonheidssalon in Meppel kunt u 6 dagen per week terecht, veel klanten uit de zuid west hoek van Drenthe en Meppel mogen wij inmiddels tot onze vaste klanten rekenen voor het epileren van de wenkbrauwen.

Goed epileren is een vak en dient ook veel door de schoonheidsspecialiste gedaan te worden om de vaardigheid bij te houden en verder te ontwikkelen. Tijdens de opleiding van de schoonheidsspecialiste is dit dan ook een belangrijk onderdeel. Het is echt een onderdeel van het vak dat training vergt. Door het epileren verwijder je de haartjes met wortel, een fout heeft langdurige gevolgen. Immers is de schoonheidsspecialiste bepaald samen met jouw hoe je gezichtsuitdrukking is. Het epileren kan als enkele behandeling aangeboden worden op afspraak of middels het binnen zonder afspraak principe. Naast epileren kunnen we de wenkbrauwen ook verven met een hoog percentage waterstofperoxide door de verf waardoor het lang blijft zitten. Door de invloed van zonlicht in de zomer blijft de kleur wat minder lang dan in de  winter. Wij mengen de kleur naar wens van de klant met de basis kleuren zwart, bruin, grijs en blauw. En laten de kleur zo passen met je haarkleur en de teint van je gezicht. Immers zomers ben je vaak bruiner dan ’s winters en ook je haar kleur laat je vaker aanpassen aan het seizoen. Wij raden dan ook permanente kleuring van je wenkbrauwen. (of huid onder de haartjes af) Het is niet permanent, zoals de naam doet vermoeden. 

Ook mannen verwelkomen wij graag in onze schoonheidssalon voor het epileren van de wenkbrauwen immers ook voor de man is het een belangrijk visite kaartje.